Amanda Naranja 500g Pomarańczowa

Amanda Naranja 500g Pomarańczowa
  • promocja
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 17,77 zł 20,90 zł 17.77
ilość szt.
Zyskujesz 34 pkt [?]
dodaj do przechowalni

Opis

Amanda Naranja Pomarańczowej Amandzie nie można odmówić owocowego charakteru. To świetny wybór dla osób początkujących, którym nie do końca smakuje klasyczna goryczkowa yerba mate. Z kolei dla zaprawionych mateistów to ciekawa odskocznia w stronę cytrusowego pobudzenia. Warto spróbować i przekonać się czy to może Twój smak kryje ta argentyńska yerba mate.

Odmiana Amanda pochodzi z Argentyny, prosto od polskich kolonistów osiadłych na terenie Ameryki Południowej. Jest jedną z najpopularniejszych odmian yerby na całym świecie i najważniejszą dla Polaków. Jej pierwszym producentem był Polak – Jan Szychowski, który założył przedsiębiorstwo trudniące się wytwórstwem yerby Amanda. Każdy polski miłośnik takich napojów powinien zasmakować jej chociaż raz w życiu.

W naszym sklepie internetowym oferujemy tylko produkty najwyższej jakości. Taka właśnie jest yerba mate Amanda, która zyskała szerokie grono zwolenników na całym świecie. Wszystko przez swój klasyczny smak i delikatny aromat. W pełni naturalna – pochodzi ze sprawdzonego źródła. To właśnie za sprawą Amandy rozpoczęło przygodę z yerba mate wielu obecnych miłośników suszu z ostrokrzewu paragwajskiego. Gwarantujemy, że jeśli posmakujesz jej raz – już nie zrezygnujesz z jej picia. Smak pozostaje w ustach na długo i nie można się go pozbyć. To przede wszystkim dobre rozwiązanie dla osób, które nie mogą zrezygnować z codziennej kawy. Prezentowany napar jest jej zdrowym i smacznym odpowiednikiem. Warto go zatem spróbować!

SKŁAD: Yerba Mate (ostrokrzew paragwajski 100%), pomarańczowy aromat

SMAK: lekko goryczkowy, delikatny, cytrusowy posmak

DOBRA DLA:

  • początkujących 
  • mateistów
  • fanów cytrusów

POCHODZENIE: Argentyna

WAGA: 0,5kg

Odpowiednia do podawania na zimno - Terere

SPOSÓB PARZENIA: susz wsypuje się w ilości od 1/3 do 2/3 objętości naczynia oraz zalewa wodą o temperaturze 70-80 stopni C. Ten sam susz można zalewać wielokrotnie, do utraty jego walorów smakowych.

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl